Цереброфіт - Гліцин (90 таблеток по 0,4г)

В наличии
88.00грн
Артикул: gr-152
Модель: gr-152

Просмотров: 328

Форма випуску: таблетки.
Склад: гліцин/лецитин, квіти арніки, трава череди, барвінку малого;  таволги;  квіти нагідків, плоди / пуп'янки квіткі софори, коріння валеріани, трава деревію, звіробою;  екстракт готу коли.
Значення для організму. 
В даний час порушення мозкового кровообігу є найважливішою медико-соціальною проблемою. У всіх країнах інсульти, як найтяжчі хвороби, катастрофічно «молодіють». Тенденцію до омолодження даної патології пов'язують з несприятливою екологічною обстановкою, стресами, небезпечним захопленням алкоголем і курінням.
Клінічна картина таких захворювань різноманітна і залежить від локалізації, розмірів вогнищ ураження в головному мозку. За даними ВООЗ, понад 60% хворих, які перенесли церебральний інсульт, відчувають функціональні розлади різного ступеня вираженості: порушення руху, координації, мови, інтелекту, пам'яті.
Постінсультна інвалідизація займає 1 місце серед усіх причин втрати працездатності.
Початковими проявами порушень кровопостачання мозку є розсіяні мікросимптоми, такі як головний біль, шум у голові, зниження працездатності, порушення сну.
До причин факторів відносять атеросклероз, артеріальну гіпертензію, вазомоторную дистонію. Крім того, порушення кровотоку може виникнути внаслідок спазмів судин, з яким пов'язують ішемічні інсульти. Часті підйоми артеріального тиску сприяють розвитку змін в стінках дрібних судин, що живлять глибокі структури головного мозку.
Щоб підтримати компенсаторні механізми в бойовому стані і не допустити розвиток порушень мозкового кровообігу та їх прогресування, рекомендується в якості профілактики використовувати лікарські трави, які можуть впливати на одну з головних проблем - слабкі судини.
Важливе значення в профілактиці порушень мозкового кровообігу мають гіпотензивні та протисклеротичні трави, здатні усунути причини підвищення тиску і рівня холестерину.
Іншим напрямком профілактики судинних порушень є активація кровообігу, яка забезпечується шляхом використання трав, коригувальних реологічні властивості крові, що поліпшують мікроциркуляцію.
Фитокомплекс «Цереброфіт - Гліцин» спрямований на усунення причин, що викликають порушення мозкового кровообігу. Служить відмінним засобом реабілітації та профілактики патологічних змін церебральних судин, перешкоджає агрегації тромбоцитів, знижуючи ризик утворення тромбів, позитивно впливає на механізми нормалізації артеріального тиску, зменшує концентрацію атерогенних ліпідів, стабілізує рівень холестерину, ліпідний склад крові.
Компоненти, що входять до складу комплексу, сприяють підвищенню енергетичного потенціалу мозку, поліпшують його активність, харчування клітин і кіснезабезпечення тканин, підвищують адаптацію до розумових навантажень, стійкість мозку до гіпоксії, усувають запаморочення, шум у вухах, головний біль, активізують інтелектуальні і розумові здібності.

Фармакологічні властивості і дія складових рецептури:
Гліцин - відноситься до клініко-фармакологічної групи засобів поліпшуючих метаболізм в тканинах головного мозку, пам'ять і інтелектуальні функції, є необхідною для організму амінокислотою, що сприяє засвоєнню цинку і магнію, підвищує стійкість мозку до гіпоксії, що зменшує прояви неврологічних розладів;  блокує вироблення гормонів стресу, послаблює наслідки стресових впливів, алкоголю і наркотиків на центральну нервову систему;  як ноотроп, захищає мозок від несприятливих факторів (церебропротектівна дія), прискорює відновлення після інсультів, черепно-мозкових травм, попереджає розвиток депресії.
Лецитин - діючі речовини лецитину (фосфоліпіди, холін, інозитол) прискорюють передачу нервового імпульсу в синапсах головного мозку, активують процеси творчої і розумової активності, сприяють формуванню і зберігання пам'яті, концентрації уваги, попереджають розвиток атеросклерозу, старечого слабоумства, є надійним засобом захисту від наслідків  інсульту і для його профілактики.  Лецитин вважається «розумної» добавкою до їжі, зміцнює пам'ять і підвищує сприйнятливість до процесів навчання, поліпшує функції мозку, енергетичний потенціал його клітин.  Затребуваний організмом при енцефалопатії, інсультах, травмах головного мозку, як засіб надающий нейропротективну дію, що сприяє відновленню мозкового кровообігу після ішемії (Aabdallah D.M., Eid Nl., 2004). 
Арніка гірська - рослина входить до групи засобів, що поліпшують мозковий кровообіг, за дією прирівнюється до церебролізину. Використовується в формулах як заспокійливий і протиспазматичний засіб. Показана при гіпертонічних кризах, атеросклеротичних пошкодженнях судин, черепно-мозкових травмах, струсу мозку, головних болях і запамороченнях, крововиливах у сітківку, стенокардії.
Медицина цінує арніку за судинозміцнюючи властивості, вона сприяє зниженню проникності судинної стінки, рівня холестерину в крові. Рослина є своєрідним посттравматичним засобом попереджаючим крововиливи. Добре поєднується з софорою, звіробоєм, таволгою. Доцільна при станах з постійною загрозою інсультів.
Барвінок - за рахунок алкалоїду вінкаміну достовірно знижує судинний тонус, опір периферичних судин, розширює церебральні судини (Турова А.Д., 1987 р.);  вибірково діє на артерії і мозковий кровообіг, усуває судинні спазми, покращує утилізацію кисню тканинами мозку, зменшує зону ішемії при мозкових інсультах.  Точкою алкалоїдів барвінку вважаються артеріоли головного мозку (Петков В., 1988 р.);  барвінок проявляє негативний хронотропний ефект, не впливаючи на силу серцевих скорочень, за гіпотензивним дії трохи слабкіше резерпіну.
Череда - хороший адаптоген, мобілізує різні захисні механізми, в тому числі детоксикаційні.  Будь-яка мозкова травма є показанням до застосування череди.  Її включають в збори для підготовки до нейрохірургічним операціям і після них.  Як коректор метаболізму, використовується при атеросклерозі, як стимулятора гемопоезу при анеміях.  Володіє вираженими гепатопротективними і імуномодулюючими властивостями, надає м'який діуретичний ефект. 
Таволга - надійний судинний засіб, здатний запобігти інфаркту та інсульту.  Саліцилати, що містяться в таволзі, є реальною підтримкою для серця і закупорених судин.  Має високі антиоксидантні властивості, надає антігіпоксантну і стрес-лімітуючу активність при неврозах, ішемічної хвороби мозку, інсультах.  НДІ мозку і людини РАМН використовує таволгу при дисциркуляторній енцефалопатії, гіпертонічної хвороби, інфарктах, інсультах, варикозному розширенні вен, її призначають при порушеннях мозкового кровообігу.  За антиоксидантною та антігіпоксантною дією не поступається препаратам гінкго білоба.  Трава таволги гальмує агрегацію тромбоцитів і еритроцитів, регулює тонус судин, підвищує стійкість мозку до гіпоксії, нормалізує індекс атерогенності, ліпідний склад крові.
Календула - надає заспокійливу дію на центральну нервову систему, знижує рефлекторну збудливість, помірно знижує артеріальний тиск.  Клінічна практика підтверджує седативну дію рослини, з подовженням періоду сну, порыдшенням і поглибленням дихання, а також достовірні протисклеротичні можливості.  Високий вміст каротиноїдів і вітамінів в календулі сприяє поліпшенню розумової діяльності.
Софора японська - природне джерело рутина. Ангіопротекторні властивості рослини підтверджені експериментально. У складі полікомпонентних зборів використовується для зниження проникності судин, при гіпертонічній хворобі, всіх видах крововиливів, на тлі підвищеної ламкості і проникності капілярів; володіє венотонічними, протиалергічними властивостями, попереджає органічні відкладення на стінках судин, ризик тромбоутворення.
Валеріана - класичний седативний, транквилизуючий засіб, знижує рефлекторну збудливість в центральних відділах нервової системи і підсилює гальмівні процеси в нейронах кортикальних і субкортікальних структур головного мозку; робить позитивний нейрорегуляторний вплив на функціональні можливості серцевого м'яза, проявляє спазмолітичну, коронаророзширювальну і гіпотензивну дію, зменшує схильність до функціональних спазмів судин і ризик підвищення артеріального тиску.
Деревій - протизапальні властивості деревію пов'язані з дією ефірнї олії, до складу якої входить хамазулен; має протиалергічну, кровоспинну, репаративну дію, як коректор метаболізму, показаний при атеросклерозі, цукровому діабеті, гормональних розладах. Відзначено гастропротектівна, протидіабетична ефективність деревію. Як гемостатик попереджає кровотечі і ніколи не дає тромбозів.
Звіробій - природний лікувальний засіб, використовується при ангіопатія, гіпертонічній хворобі, атеросклерозі, судомних станах. Клінічні дослідження встановили м'яку седативну, антидепресантну, анксіолітичну (протівотревожне) види дії.
Екстракт готу кола - «трава пам'яті», покращує кровообіг і пам'ять, мікроциркуляцію, мозковий кровообіг і киснезабезпечення мозку, активізує розумові можливості, процеси мислення, заспокоює головний біль. Стародавні цілителі називали цю рослину «їжею для мозку».

Показання до застосування.
Рекомендується як загальнозміцнюючий засіб профілактики та корекції порушень кровообігу, а також до раціону харчування при наступних станах та захворюваннях:
- порушення мозкового кровообігу, в т.ч. ішемічний інсульт;
- невротичні стани; функціональні порушення центральної нервової системи з емоційною нестабільністю;
- порушення когнітивних функцій (процесів навчання, запам'ятовування, мислення);
- підвищені розумові навантаження (учні, студенти, творчі професії, працівники розумової праці, диспетчери і т.д.);
- зниження гостроти зору на тлі порушеної мікроциркуляції;
- дисциркуляторна енцефалопатія різної етіології, в т.ч. алкогольного генезу;
- зниження розумової активності; хронічний алкоголізм;
- затримка розумового розвитку на тлі спадкового алкоголізму;
- черепно-мозкові травми;
- як засіб поліпшує метаболізм в тканинах головного мозку;
- похилий вік (зі зниженням уваги, погіршенням пам'яті, порушенням сну);
- нейросенсорніпорушення (запаморочення, шум у вухах, туговухість).

Спосіб застосування та дози
По 2 таблетки 2-3 рази на день за 30 хвилин до їди.
Лікувально-профілактичний курс 8-12 тижнів.
При необхідності повторити.
Прийом фітопрепарату не скасовує призначення лікаря.

Сполучуваність
• при високому ризику гіпертонічної хвороби: «Омела-Ісцелін» (Б), «Герон-віт судинний» (Т), «Береза» (Б, Т), «Тонзінормін» (Т), «Сосудонорм» (Б)
• для стабілізації роботи нервової системи, зниження ризику прояви неврозів, безсоння: «Валеріана-Хмель-Формула сну» (Т), «Пустирник-Седасон - Заспокійлива пропис» (Т), «Пустирник» (Б), «Материнка» (Б) , «Меліса» (О), «Вектор спокою» (Б)
• при астенічних станах: «Кульбаба» (Б, Т), «Глід» (Б, Т), «Герон-віт Активне життя» (Т), «Адапто-Тон» (Т)
• для ліквідації кисневої недостатності: «Береза» (Б, Т), «Подорожник» (Б), «Материнка» (Б), «Глід» (Б, Т)
• для посилення антикоагулянтного ефекту: «Каштан» (Б), «Герон-віт судинний» (Т), «Таволга» (Т), «Амарант» (О), «Венотонін» (Т)
• для поліпшення зору: «Герон-віт зір» (Т), «Зір плюс» (Б), «Офтальмофіт» (Т)
антисклеротична корекція:
• гальмують всмоктування холестерину: «Холестерин контроль» (Т), «Обліпиха» (М), «Кульбаба» (Б, Т), клітковини «Формула очищення», «Актофуд- смак здоров'я», «Ваговий коректор», «Часник» (Б, Т)
• пригнічує синтез холестерину і тригліцеридів: «Подорожник» (Б), «Звіробій» (Б), «Глід» (Б, Т), «Каштан» (Б), «Брусниця» (Т), «Омела - Ісцелін» ( Б)

*Т- таблетки, Б – біологично активна рідина, О — олія.

* Дані представлені в інформаційних листках достовірно підтверджені літературними джерелами медичних довідників, науково-дослідними даними, результатами рефератів, дисертацій, а також узагальнені відомості сучасного науково - практичного досвіду вивчення і застосування лікарських рослин в медичній практиці
Цереброфіт - Гліцин (90 таблеток по 0,4г)
Написать отзыв
Игорь Николаевич 2024-05-03

Таблетки подойдут для профилактики и при незначительных нарушениях. Если же наблюдаются какие-либо изменения, то нужно будет подключать более сильные средства. Главное, не заниматься самолечением.

Notice: Undefined variable: pagination in /home/gkymugyd/domains/krv.com.ua/public_html/system/storage/modification/catalog/view/theme/zendtheme/template/product/product.tpl on line 609
Вопрос-ответ

Отправка...
Заказать звонок