Фітолакс Горобиновий. Якісне очищення. (90 таблеток по 0,4г)

В наличии
113.00грн
Артикул: gr-58
Модель: gr-58

Просмотров: 339

Форма випуску: таблетки
Склад: корінь солодки, плоди жостеру, горобини звичайної; слань ламінарії, корінь кульбаби.
Значення для організму. 
Порушення евакуаторної функції кишечника - найпоширеніша проблема в умовах гіподинамії, нераціонального харчування, стресових перевантажень.
У 1908 році лауреат Нобелівської премії, відомий вчений мікробіолог І. І. Мечніков висунув «теорію аутоінтоксикації» і, як її наслідок, прискорення старіння організму, неприємні зміни кольору обличчя, поява зморшок і пігментних плям, розлад ендокринної системи, порушення всіх процесів життєдіяльності.
Рецептура «Фітолакса горобинового» розроблена на основі достовірних цілющих властивостей складових формули і останніх науково-дослідних даних в області застосування і терапевтичного ефекту цих рослин при порушенні евакуаторної функції кишечника.
Фармакологічні властивості і дія складових рецептури:
Солодка - визнана офіційною медициною як потужне детоксикаційний, антидотний засіб, що застережує токсікодістрофічне ураження шлунка і кишечника. Антитоксична активність достовірно висока по відношенню до хімічних отрут, токсинів, вірусів, бактерій; ефективна солодка для пом'якшення інтоксикації, побічних дій медикаментів.
У солодки широкий спектр протизапальних властивостей, не тільки для бронхолегеневої системи, вона затребувана при гастритах, ентероколітах, гепатитах, панкреатитах. При злоякісних пухлинах провідну роль відіграють детоксикаційні та імуномодулюючі властивості солодки.
Необхідна солодка для нирок, як засіб усунення синдрому інтоксикації при нефриті, гіперазотемію.
Солодка цінується, як рослина що перешкоджає старінню, як засіб захисту від побутових, харчових і хімічних шкідливостей, як коректор метаболізму, регулятор захисних реакцій, що пригнічують процеси перекисного окислення ліпідів.
Плоди жостеру (проносного) - антрагликозиди жостера і продукти їх розщеплення подразнюють нервові закінчення кишечника, підсилюють перистальтику, переважно товстого відділу кишківника, і прискорюють його спорожнення, надають м'яку проносну дію, ефективне при атонічних і спастичних запорах. Жостер - патентований проносний засіб, що стимулює моторику кишечника.
Плоди горобини звичайної - плоди аптечні, крім гіповітамінозу, «синдрому хронічної втоми», хронічної перевтоми використовуються для детоксикаційної терапії. Горобина знижує вміст ліпідів в печінці, холестерину в крові, підвищує резистентність судин до ушкоджують впливів, виявляє діуретичну, легку послаблюючу дію, нормалізує обмін речовин. Наявність в горобині парасорбіновую кислоти бактерицидної дії, сприяє усуненню гнильних процесів, знижуючи зростання і розмноження патогенної мікрофлори кишечника, в тому числі дріжджових грибків. Завдяки пектиновим речовин, пов'язує отрути, токсини, важкі метали, активно бере участь в процесах детоксикації, регулюванню ліпідного обміну, профілактики ожиріння.
Слоевище ламінарії - кращій очисний засіб для «генерального прибирання» організму. Ламінарія унікальна за співвідношенням рослинних волокон і біодоступного йоду, що сприяє нормалізації функцій щитовидної залози, поліпшенню травлення, усунення «застійних» явищ в кишечнику, зниження ваги, профілактиці онкологічних захворювань, в тому числі рак кишечника.
Корінь кульбаби - життєвий еліксир з великим запасом цілющих для організму речовин, що володіє жовчогінною, гепатопротекторной, сечогінной, послаблюючой, протизапальной, тонізуючой та заспокійливой дією; благотворно впливає на водно-сольовий обмін, попереджає ожиріння, підвищує рівень гемоглобіну в крові, нормалізує в'язкість крові, сприяє очищенню організму від холестерину і токсинів.
«Фітолакс Горобиновий» універсальний засіб для якісного очищення організму, попередження захворювань викликаних токсинами, порушеннями обмінних процесів, вживанням недоброякісної їжі, ліків, алкоголю, наркотиків.  Це безпечна для організму природна формула зниження будь якої інтоксикації, виведення токсичних метаболітів, їх знешкодження, нейтралізації гнильних процесів в кишечнику.  Нормалізує перистальтику і моторну функцію, препарат активно захищає кишечник від спазмів і дискінезій, патогенної флори, паразитів і глистів, а також продуктів їх життєдіяльності, благотворно впливаючи на стан шкіри і волосся.

 Показання до застосування
Рекомендується як загальнозміцнюючий засіб для профілактики запорів, нормалізації моторики та спорожнення кишечника, а також до раціону харчування при наступних станах та захворюваннях:
- інтоксикації будь-якого походження;
- закрепи, в тому числі атоничні, спастичні;
- ожиріння;
- глистяні інвазії, бактеріальні та вірусні інфекції;
- для очищення організму від метаболічних токсинів;
- нераціональне харчування, гіподинамія;
- поганий колір обличчя, ранні зморшки, пігментні плями, тьмяне волосся.

Спосіб застосування та дози
По 2 таблетки 2-3 рази на день за 30 хвилин до їди.
Лікувально-профілактичний курс 8-12 тижнів.
При необхідності повторити.
Прийом фітопрепарату не скасовує призначення лікаря.

*  Дані представлені в інформаційних листках достовірно підтверджені літературними джерелами медичних довідників, науково-дослідними даними, результатами рефератів, дисертацій, а також узагальнені відомості сучасного науково - практичного досвіду вивчення і застосування лікарських рослин в медичній практиці
Фітолакс Горобиновий. Якісне очищення. (90 таблеток по 0,4г)
Написать отзыв
Валентина 2024-05-03

Очень довольна эффектом от этих таблеток. Обязательно закажу себе еще один курс. Мне нравится делать заказы на этом сайте. Всегда открываю для себя что-то новенькое. А цены такие, что можно себе позволить взять продукцию на пробу.

Марианна 2024-05-03

Таблетки хороши тем, что не просто решают проблему одноразово, а направлены на лечение причины. Поэтому у них стойкий накопительный эффект - как у всех травок. И хорошо бы пропить минимум два курса.

Людмила 2024-05-03

Хорошее слабительное средство. Эффект мягкий, но стойкий. В составе все травы, которые лечат кишечник. Даже не слышали об этих таблетках раньше - подсказал врач.

Notice: Undefined variable: pagination in /home/gkymugyd/domains/krv.com.ua/public_html/system/storage/modification/catalog/view/theme/zendtheme/template/product/product.tpl on line 609
Вопрос-ответ

Отправка...
Заказать звонок