Фітоліфтон плюс (90 таблеток по 0,4г)

В наличии
136.00грн
Артикул: gr-59
Модель: gr-59

Просмотров: 321

Форма випуску: таблетки
Склад:  корінь циміцифуги, трава ортіліі однобокою (матки борової), шишки хмелю, корінь солодки, корінь діоскорії
Значення для організму.
Природна формула жіночого здоров'я і привабливості, яка об'єднує добре відомі і вивчені в медицині лікарські трави естрогенної спрямованості.  Рослинний комплекс позитивно впливає на гормональний фон жінки, актуальний при негативних проявах в клімактеричний період, післяопераційної гормональної перебудови жіночого організму, при ускладненнях пов'язаних з клімаксом.. 

Фармакологічні властивості і дія складових рецептури:
 Циміцифуга знижує рівень холестерину, коригує показники ліпопротеїдів низької і високої щільності, позитивно впливає на тканини молочної залози, ендометрія, попереджає розвиток мастопатії і ендометріозу.  До того ж, підвищуючи рівень естрогену, стимулює розвиток жіночих статевих ознак, є ключовим компонентом у збільшенні грудей.  Корінь цимицифуги активно впливає на центральну нервову і серцево-судинну системи, статеву сферу жінки;  вибірково впливає на передню частку гіпофіза, надаючи естрогеноподібну дію на слизову оболонку піхви, достовірно усуває патологічні прояви клімаксу, охороняючи надійно кісткову тканину від остеопорозу, покращуючи метаболізм в кістки в період постменопаузи.  Маючи широкий спектр дії, ефективно використовується при ревматоїдному артриті, дисменореї, безплідді.
Ортілія однобока (Борова матка) - стоїть на сторожі жіночого здоров'я, сприяє підтримці імунітету, має протимікробну, протизапальну, протипухлинну, сечогінну і знеболюючу дію; сприятливо впливає на функціональну активність матки, репродуктивну систему в цілому; ефективна при фіброма, миомах матки, порушення менструального циклу, безплідді, запальних процесах в сечовому міхурі, нирках, нетриманні сечі, а також для зниження ризику передчасного старіння жіночого організму.
Хміль - біологічно активні естрогенні речовини що містяться в хмелі справляють седативну, болезаспокійливу, спазмолітичну дію, пригнічують лактацію. Область застосування в гінекології широка: при порушенні менструального циклу (аменорея), гипоменструальном синдромі на грунті гіпофункції (естрогенної недостатності) яєчників, при альгодисменореи..
Солодка - рослина «Життєдавець» з вираженими протизапальними, детоксикаційними властивостями, регулює водно-сольовий обмін, діючи подібно дезоксикортикостерону, надає протиалергічний, антібіотікоподобних ефект. Солодка стимулює вироблення організмом власних гормонів, пригнічує дію ферменту, що ініціює вироблення простагландинів і лейкотрієнів відповідаючих за розвиток запального процесу.
Діоскорея (Дикий ямс) - містить стеорідние глікозиди, активний діосгенін (попередники прогестерону), які покращують репродуктивну функцію; в медицині її використовують замість синтетичного прогестерону, в період менопаузи, для зняття хворобливих симптомів, при порушеннях менструального циклу. Крім того, діоскорея має потужні протизапальні властивості, запобігає дегенеративним змінам в тканинах, особливо в літньому віці..

Показання до застосування
Рекомендується як загальнозміцнюючий засіб для профілактики клімактеричних розладів, нормалізації гормонального балансу, а також до раціону харчування при наступних станах та захворюваннях:
- клімактеричний синдром з симптомами менопаузи (припливи, серцебиття, вагінальна атрофія, нервозність, безсоння, урогенітальні розлади, артеріальна гіпертензія, атеросклероз, остеопороз);
- порушення менструального циклу на грунті гіпофункції яєчників;
- передменструальний синдром, менопаузальні порушення;
- як природний засіб для збільшення грудей.

Спосіб застосування та дози
По 2 таблетки 2-3 рази на день за 30 хвилин до їди.
Лікувально-профілактичний курс 8-12 тижнів.
При необхідності повторити.
Прийом фітопрепарату не скасовує призначення лікаря.

*  Дані представлені в інформаційних листках достовірно підтверджені літературними джерелами медичних довідників, науково-дослідними даними, результатами рефератів, дисертацій, а також узагальнені відомості сучасного науково - практичного досвіду вивчення і застосування лікарських рослин в медичній практиці
Фітоліфтон плюс (90 таблеток по 0,4г)
Написать отзыв
Олеся 2024-05-03

Замовила ці пігулки із-за складу. Чудові трави для жіночого здоров'я! Проблем серйозних у мене немає, просто для профілактики та підтримки організму. Думаю, що самопочуття буде набагато кращим.

Галина Марковна 2024-05-03

Таблетки посоветовал мой гомеопат. Обычно он очень настороженно относится к травяным таблеткам, предпочитает живые растения. А с продукцией этого производителя работает давно и хвалит их техноголию. Говорит, все полезные свойства сохраняются. И состав ему понравился - подобран специально для женщин.

Notice: Undefined variable: pagination in /home/gkymugyd/domains/krv.com.ua/public_html/system/storage/modification/catalog/view/theme/zendtheme/template/product/product.tpl on line 609
Вопрос-ответ

Отправка...
Заказать звонок