Фітобальзам противиразковий (90 таблеток по 0,4г)

В наличии
75.00грн
Артикул: gr-39
Модель: gr-39

Просмотров: 325

Форма випуску: таблетки.
Склад:  квіти ромашки, корінь аїру, трава подорожнику, деревію, квіти календули, корінь живокосту
Значення для організму
Здорове травлення визначає стан здоров'я в цілому. З огляду на те, що захворювання шлунково-кишкового тракту дуже поширена і актуальна проблема, то піклуючись о правильном функціонуванні органів і процесів травлення ми будемо підтримувати своє здоров'я.
  До основних факторів виникнення порушень функції травлення відносяться: якість їжі, переїдання, прийом саліцилатів, антибіотиків, стреси, агресивна екологія. До ендогенних факторів, що викликають запалення, можна віднести інфекційні захворювання, аутоінтоксикації, порушення з боку нервової системи та інші патології.
  Актуальність пошуку активних природних засобів, патогенетично обґрунтованих напрямків реабілітації при функціональних порушеннях травлення, акцентується щорічно в доповідях, медичних рефератах, звітах, клінічних рекомендаціях і обумовлена ​​зниженням результативності загальноприйнятих схем лікування. Крім того, навіть у найсучасніших лікарських препаратів відзначаються небажані побічні явища.
  Саме тому фітотерапія, як основний засіб або супутнє комплексу лікувальних заходів, заслуговує на увагу.
  Основна мета фітотерапії при лікуванні запалень органів травлення спрямована на боротьбу з етіологічним фактором: усунення запального процесу слизової оболонки, нормалізацію секреції і функціонального стану інших органів травної системи, залучених в патологічний процес, відновлення нервово-психічної рівноваги організму. Вирішення цих завдань прискорює одужання і стабілізує терапевтичний ефект.
  При виразковій хворобі шлунка і 12 палої кишки чільна роль належить лікарським рослинам що коригують порушення нервової і гуморальної регуляції секреторно-трофічних процесів в гастродуоденальної зоні шлунка або 12 палої кишки, в місцях, де утворилася виразка.
При захворюваннях шлунка, асоційованих з Helicobacter pylori, фітотерапія має своє певне місце. Фітотерапевтичні заходи хелікобактеріоза (гастриту, гастродуоденіту, виразкової хвороби шлунка і 12 палої кишки) передбачають використання рослин з протимікробними, протизапальними видами дії, здатних знижувати продукцію соляної кислоти і захищати слизову від її агресії.
З огляду на те, що період загострень таких патологій супроводжується зниженням рівня естрогенів в крові, такі рослини як ромашка, деревій будуть доречні в поєднанні з аїром.
  Умілий підбір лікарських рослин дозволить комплексно впливати на всі ланки патологічного ланцюга і отримати максимальний лікувальний ефект.
  «Фітобальзам противиразковий» відповідає основним принципам профілактики і лікування захворювань шлунково-кишкового тракту. Містить сім рослин займаючих особливе місце по багатогранності і м'якості терапевтичного ефекту, які офіційна фармакогнозія рекомендує при гастритах, виразковій хворобі шлунка і 12 палої кишки, функціональних розладах травлення.
  Складові формули проявляють виражені протизапальні, гастропротектівні, репаративні властивості. Препарат сприяє активізації регенеративних процесів в слизовій оболонці, безрубцеве загоєння пошкоджень і виразок, нормалізує моторику кишечника і стимулює перистальтику атонических сегментів шлунково-кишкового тракту, послаблює симптоматику дисбактеріозу кишечника, нормалізує його функціональний стан, впливає на позитивну динаміку показників системи антиоксидантного захисту, знижуючи ризик розвитку ускладнень .
Фармакологічні властивості і дія складових рецептури:
Ромашка - фармакологічно доведені протизапальні, спазмолітичні, вітрогонні, бактеріостатичні та фунгістатичні види дії. Є природним лікувальним засобом при захворюваннях слизових оболонок з доцільністю використання у всіх вікових групах. Дослідження довели, що альфа-бісаболол ромашки обумовлює захисний і терапевтичний ефект при виразкових ураженнях. Стимулюючи місцевий синтез простагландинів, ромашка підвищує захисний бар'єр слизової оболонки, захищаючи від агресивного впливу кислоти. Завдяки протизапальній, імуностимулюючей дії, ромашка здійснює тривалий противиразковий ефект, нормалізує, в поєднанні з лактозою, мікробну флору кишечника і відновлює достатню кількість резидентної кишкової палички.
Аїр болотний - комплекс діючих речовин, особливо акорин і ефірне масло, підвищує чутливість смакових рецепторів, посилює рефлекторне виділення шлункового соку і покращує травлення, підвищує жовчовидільну функцію печінки, тонус жовчного міхура. Аїр є класичним протизапальним засобом, призначається при хронічних гастритах, ахілії, проносах, печії, гепатитах і холециститах. У складі комплексів надає лікувальний ефект при виразковій хворобі шлунка і 12 палої кишки.
Реп'яшок звичайний - основна терапевтична дія: в'яжуча і протизапальна, обумовлена вмістом дубильних речовин, галлотоніну, кверцетину, катехину. Застосовується при шлунково-кишкових захворюваннях що супроводжуються розладами стільця, є найкращим засобом при порушеннях функції печінки і жовчного міхура. Поєднується з ромашкою, надаючи взаємне потенціюючу протизапальну дію.
Подорожник - комплексне засіб з вираженими протизапальним, ранозагоювальним, секреторолітічним, обволікаючим видами дії. Гастроентерологи призначають його при анацидних гастритах, виразковій хворобі шлунка і 12 палої кишки, спастичних колітах. Листя подорожника сприяють утворенню захисних колоїдів слизової, надають гастропротекторний ефект, відновлюють пошкоджені тканини на рівні клітинних структур, посилюють секрецію залоз шлунково-кишкового тракту і панкреатичного соку, активізують перистальтику кишечника, попереджають блювоту. Подорожник позитивно впливає на ланки нервової регуляції, життєдіяльність сапрофитной мікрофлори, пригнічуючи ешерихії, сальмонели роду кишкових паличковидних неспороносних бактерій.
Деревій - добре вивчена рослина з протизапальними, спазмолітичними, бактерицидними, загоюючими властивостями. Розслаблює гладкі м'язи кишечника, жовчовивідних шляхів, збільшуючи жовчовиділення, усуває біль викликану спазмами, усуває метеоризм. Рослина нормалізує секрецію і моторику шлунково-кишкового тракту, покращуючи функцію печінки і жовчного міхура. Особливо ефективний деревій при захворюваннях шлунка протікаючих з атонією. Унікальне поєднання потужних протизапальних, репаративних, бактерицидних, протиалергічних властивостей і кровоспинної дії обумовлюють широту призначень в гастроентерології.
Календула - має бактерицидну, протизапальний, ранозагоювальний, спазмолітичний, жовчогінний лікувальний ефект. Широко використовується в гастроентерологічної практиці при виразковій хворобі шлунка і 12 палої кишки, гастритах, підвищує секреторну і видільну функцію печінки, покращує склад жовчі, знижуючи в ній вміст білірубіну і холестерину. Особливо поєднується з ромашкою і деревієм, посилюючи протизапальну, антимікробну і спазмолітичну дію рослин.
Живокіст - цінується як ранозагоювальна, протизапальна рослина. В основі противирозкової дії лежить механізм стимуляції регенеративних процесів, здатність відновлювати пошкоджені тканини слизової. Живокіст сприяє зниженню болю в шлунку і кишечнику, поліпшенню травлення, посиленню епітелізації слизової оболонки шлунка, ураженої запальним процесом.

Показання до застосування. 
Рекомендується як загальнозміцнюючий засіб дієтичної корекції порушень функції шлунково-кишкового тракту, а також до раціону харчування при наступних станах та захворюваннях:
- гастрити з порушеною секрецією;
- гастрити супроводжуються дискінезією жовчовивідних шляхів (ДЖВШ), клімактеричних неврозами;
- гострі і хронічні гастрити в стадії загострення;
- синдром подразненого шлунка;
- виразкова хвороба шлунка і 12 палої кишки в комплексному лікуванні;
- анорексія;
- диспепсичні явища різного генезу;
- виразкові спастичні, атонічні коліти.

Спосіб застосування та дози
По 2 таблетки 2-3 рази на день за 30 хвилин до їди.
Лікувально-профілактичний курс 8-12 тижнів.
При необхідності повторити.
Прийом фітопрепарату не скасовує призначення лікаря.

*  Дані представлені в інформаційних листках достовірно підтверджені літературними джерелами медичних довідників, науково-дослідними даними, результатами рефератів, дисертацій, а також узагальнені відомості сучасного науково - практичного досвіду вивчення і застосування лікарських рослин в медичній практиці
Фітобальзам противиразковий (90 таблеток по 0,4г)
Написать отзыв
Валентина 2024-05-02

Обязательно закажу себе эти таблетки. До язвы дело, слава Богу, еще не дошло, а вот хронический гастрит уже давно. В составе таблеток такие хорошие травки. И самое главное, давно всем нам известные. Ведь лечиться нужно именно такими травами, которые и растут здесь, у нас.

Виктор 2024-05-02

Таблетки эти гастроэнтеролог назначил мне уже после того, как вылечили мою язву. Для закрепления и профилактики обострения. Почитал состав и обрадовался. До этого пропил курс очень серьезных препаратов. И конечно, очень дорогих.

Алексей 2024-05-02

Язва - очень серьезный диагноз. И в период обострения не обойтись, наверное, без сильных лекарств. А вот для восстановления и поддержания эти таблетки очень хороши. Состав хороший и очень толковое описание.

Notice: Undefined variable: pagination in /home/gkymugyd/domains/krv.com.ua/public_html/system/storage/modification/catalog/view/theme/zendtheme/template/product/product.tpl on line 609
Вопрос-ответ

Отправка...
Заказать звонок