Уронорм - Проти енурезу (90 таблеток по 0,4г)

В наличии
120.00грн
Артикул: gr-36
Модель: gr-36

Просмотров: 349

Форма випуску: таблетки.
Склад: трава золототисячника, насіння кропу, шишки хмелю, трава звіробою, корінь солодки, трава іван-чаю, лист вишні
Значення для організму
Енурез є один із симптомів розладів сечовипускання з широким діапазоном проявів - від мимовільного сечовипускання під час нічного сну, до його поєднання з повним або неповним синдромом імперативного сечовипускання. Особливо це стосується жінок в період клімаксу.
Серед хворих урологічного профілю частка поширення нейрогенних розладів сечовипускання зростає до 83,3%.
Висока поширеність даної патології робить питання безпечного лікування дуже актуальними.
Нейрогенні розлади сечовипускання виникають внаслідок порушення нервової регуляції акту сечовипускання на різних рівнях. Відзначаються циркуляторні зміни в сечовому міхурі, застійні явища в малому тазу. Порушення спорожнення сечового міхура веде до появи залишкової сечі, в якій розвиваються патогенні мікроби, що викликають запалення нижніх сечових шляхів.
В інших випадках причини нетримання сечі говорять об органічних порушеннях викликаних будь-якою патологією.
Причинами енурезу можуть бути зміни вегетативної регуляції акту сечовипускання, ослабленням резервуарний функції сечового міхура на тлі часткової втрати здатності детрузора до активної адаптації, підвищення порога рефлексу сечовипускання і недостатнього розвитку або дегенерації м'язів тазового дна. Крім цього, енурез може бути викликаний глистової інвазією, фимозом, стресом, переляком, диспропорцією сну і неспання і інші.
Нетримання сечі в літньому віці, в більшій мірі пов'язане зі зниженням активності нейро-регуляторних систем, наявністю хронічного циститу, простатиту, нирково-кам'яної хвороби, а також зі слабкістю м'язів сфінктерів.
З фізіологічної точки зору, енурез характеризується дисфункцією механізму регулюючого сечовипускання в корі головного мозку, викликаючи нейрогенні порушення в роботі сечового міхура. Проблема стосується 30% жінок 50 річного віку і 75% - після 60 років, що мають урогенітальні розлади в клімактеричному і постклімактеричному періодах. Симптомокомплекс ускладнень, пов'язаних з нетриманням сечі, на тлі розвитку атрофічних і дистрофічних процесів в естрагензавісімих тканинах і структурах сечостатевого тракту, погіршує якість життя жінок і безпосередньо пов'язане з недоліком естрогенів.
Мета фітотерапії - усунення або скорочення числа випадків нетримання сечі, мінімізація побічної дії хіміопрепаратів, підвищення якості життя. До основних напрямів фітотерапії відносяться використання рослин загальнозміцнюючий дії, що підвищують імунітет, стимулюють функції кори надниркових залоз, знижують поріг збудливості, усувають причини що ведуть до почастішання випадків енурезу.
«Уронорм - Проти енурезу» - природний засіб поливалентної дії на всі механізми що запускають нетримання сечі. Надаючи легку заспокійливу дію, врівноважуючи процеси збудження і гальмування, фітопрепарат нормалізує вироблення антидіуретичного гормону - вазопресину, регулює тонус сечового міхура, розслабляючи його м'язи, урежаєт випадки спонтанного скорочення.
Особлива роль рослин, що входять до складу, належить впливу на регуляцію основних неврологічних порушень, поліпшення уретральной функції утримання сечі у чоловіків, м'яка, регулююча дія на сечостатеву систему у жінок.
Комплекс «Уронорм - Проти енурезу» являє собою комбінацію трав, яка здатна усунути урогенітальні розлади в основі патогенезу яких лежить дефіцит статевих гормонів (естрогенів).
«Уронорм - Проти енурезу» - це комплексний підхід до проблеми, зменшення епізодів енурезу і частоти сечовипускань, збільшення фізіологічного об'єму сечового міхура і часу утримання сечі, тривалості ремісії енурезу, контроль і регуляція акту сечовипускання. Застосування препарату патогенетично обгрунтовано.
Фармакологічні властивості і дія складових рецептури:
Золототисячник – з флавоноїдами цієї трави пов'язано спазмолітичну дію.  До складу, також входять алкалоїди (генцианин - протиглисниа дія), гіркі глікозиди, ефірна олія, які визначають протизапальну, антисептичну, знеболюючу, кровоспинну, ранозагоювальну дію.  Трава золототисячника - ефективний діуретичний засіб, усуває причини енурезу, пов'язані з наявністю глистової інвазії..
Кріп - відмінний спазмолітик, потужний антисептик, протизапальний і сечогінний засіб. В урологічній практиці застосовують, використовуючи бактерицидні властивості насіння, при запальних процесах в сечі-статевої системи. Ефективний при дизурії (розладах сечовипускання), глистової інвазії, а також для усунення енурезу.
Хміль - входить до складу комплексу, не тільки, як седативний засіб, а як надійна допомога жіночому організму при урогенітальних розладах, пов'язаних з клімаксом. Знижує ризик імперативних позивів на сечовипускання з нетриманням сечі на тлі вагінальної атрофії, перешкоджає розвитку патологічних процесів в естрогенозавісімих тканинах і структурах сечостатевого тракту.
Звіробій - має виражену антибактеріальну ефектом, за рахунок гіперицину - природного антибіотика. Медицина використовує звіробій для лікування запальних процесів сечового міхура, сечокам'яної хвороби ускладненої пієлонефритом, а також в терапії енурезу. Основна діюча речовина - гиперозид, який робить регулюючий вплив на роботу спинномозкових центрів, нормалізує інервації, тонус м'язів і шийки сечового міхура.
Солодка - з цією рослиною пов'язують протизапальну, спазмолітичну, заспокійливу, антибіотичну, протиалергічну дію. Коріння пригнічують ріст Bacillus subtilis, Mycobacterium tuberculosis, Streptococcus mutans, Aspergillus SPP, Staphylococcus aureus, Candida albicans, підсилюють гормональну функцію надниркових залоз, вироблення інтерферону, активізуючи макрофаги і клітини-кілери, регулюють рівень естрогенів, знижуючи ризик урогенітальних розладів пов'язаних з клімаксом.
Іван-чай - при сечостатевих розладах, енурезі використовується як помірний седатіков (діє подібно валеріані), протизапальний засіб (дія танінів пірогалової групи і слизу). Ефективно попереджає і коригує ускладнення клімаксу з боку нервової системи. Знижує ризик порушень вегетативної регуляції акту сечовипускання.
Вишня (лист) - проявляє антисептичні, антиоксидантні, протизапальні властивості, надає благотворну дію на м'язи сфінктерів сечового міхура, що слабшають, особливо в літньому віці.
 Показання  до застосування. 
 Рекомендується як загальнозміцнюючий засіб дієтичної корекції і профілактики мочедінаміческіх розладів, в тому числі енурезу, а також до раціону харчування при наступних станах та захворюваннях:
- енурез (мимовільне сечовипускання), в тому числі нічний;
- нейрогенні дисфункції сечового міхура;
- урогенітальні розлади в період клімаксу (нетримання сечі денне і нічне, стресовий при напрузі);
- нетримання сечі в літньому віці.

Спосіб застосування та дози
По 2 таблетки 2-3 рази на день за 30 хвилин до їди.
Лікувально-профілактичний курс 8-12 тижнів.
При необхідності повторити.
Прийом фітопрепарату не скасовує призначення лікаря.

*  Дані представлені в інформаційних листках достовірно підтверджені літературними джерелами медичних довідників, науково-дослідними даними, результатами рефератів, дисертацій, а також узагальнені відомості сучасного науково - практичного досвіду вивчення і застосування лікарських рослин в медичній практиці
Уронорм - Проти енурезу (90 таблеток по 0,4г)
Написать отзыв
Яна 2024-05-06

Почитала отзывы и решила заказать эти таблетки для бабушки. Хотя перед заказом все-таки посоветуюсь с нашим семейным врачом. Ведь у пожилого человека, как правило, не одно заболевание. А вдруг они ей не подходят?

Инна 2024-05-06

Таблетки работают. Я благодарна врачу. который их посоветовал для мамы. Даже не ожидала такого эффекта. Таблетки не очень крупные, глотаются легко. А это тоже важно для пожилого человека. Всем здоровья!

Валентина 2024-05-06

Применяли в комплексном лечении этой деликатной проблемы. Лечили нашу бабушку. Да, результат есть. Будем теперь давать его курсами по схеме, которую прописал ее врач.

Notice: Undefined variable: pagination in /home/gkymugyd/domains/krv.com.ua/public_html/system/storage/modification/catalog/view/theme/zendtheme/template/product/product.tpl on line 609
Вопрос-ответ

Отправка...
Заказать звонок