Спазмолек — Антіспазм (90 таблеток по 0,4г)

В наличии
113.00грн
Артикул: gr-35
Модель: gr-35

Просмотров: 282

Форма випуску: таблетки.
Склад:  лист м'яти, насіння фенхелю, анісу; квіти ромашки, корінь шоломниці, трава чебрецю, чистотілу.
Значення для організму
Прояв багатьох патологічних станів пов'язане зі спазмами гладкої або поперечно-смугастої мускулатури, скорочення якої регулює нервова система. Найчастіше це виражається в больових синдромах і різних судомних станах. «Біль це сторожовий пес здоров'я» - говорили в Стародавній Греції. І дійсно, не дивлячись на те, що біль майже завжди болісна, пригнічує людину, знижує його працездатність, позбавляє сну, вона необхідна і до певних меж корисна. Відчуваючи болюче подразнення, організм захищається від небезпеки, вживає заходів до її усунення. Біль сигналізує про хворобу, попереджає про розлад діяльності як всього організму, так і окремих його органів. Сильний біль викликає спазматическое звуження артерій або їх раптове розширення. Біль виникає при спазмах або судомних скороченнях гладкої мускулатури внутрішніх органів, скорочення жовчного міхура або жовчних протоків, ниркової кольки. Але в багатьох випадках причинами найсильніших болів є порушення судинного тонусу. Найпоширеніший вид спазмів - це головний біль. Найчастіше головний біль виникає у випадках больового роздратування артерій і вен, в результаті спазму з різким обмеженням кровотоку в них або порушення мозкового кровообігу (мігрень, гіпертонія). Спазмами викликані, так звані «менструальні болі». Встановлено, що вони пов'язані з недостатнім постачанням кров'ю м'язів матки і їх спастическими скороченнями. Клінічні судоми при епілепсії обумовлені іррадіацією судомних розрядів з епілептогенного огнища головного мозку. Тонічні судоми м'язів нижніх кінцівок безпосередньо залежать від кровопостачання і кисневого голодування клітин внаслідок спазмів. Спастичні стани викликають скупчення недоокислених продуктів.
  У боротьбі зі спастичними явищами і для їх профілактики необхідно використовувати рослинні засоби, в першу чергу, які володіють спазмолітичними властивостями, нормалізують функцію нервової системи, покращують периферичний кровообіг і постачання киснем клітин, що регулюють електролітний обмін.
Науково обгрунтована фітоформула «Спазмолек - Антіспазм», з адекватно підібраних лікарських трав, складена з урахуванням синергетичної дії на організм, коли ефект кожного компонента в поєднанні з іншим взаємно посилюється. Ефективність таблетованій суміші «Спазмолек - Антіспазм» підтверджена практикою застосування в лікувально-профілактичних цілях і базується на специфіці багатосторонній активності рослинних сполук, що входять до складу фітоформули.
  «Спазмолек - Антіспазм» комплексний рослинний препарат, спазмолітичні властивості якого визначаються дією складових. Поєднання даних лікарських трав сприяє взаємному посиленню їх властивостей і купірування больового синдрому, викликаного спазмами гладких м'язів внутрішніх органів (шлунка, кишечника), в тому числі печінкова колька, дискінезія жовчовивідних шляхів (ДЖВШ), порушення процесу сечовипускання.
  Як активний спазмолітик, «Спазмолек - Антіспазм» знижує тонус гладкої мускулатури внутрішніх органів шлунково-кишкового тракту, жовчовивідних шляхів. Крім того, має противірусну, протимікробну, протигрибкову, седативну, регенеруючу, м'яку сечогінну дію, регулює функцію центральної і вегетативної нервової системи, полегшує стан при спазмах коронарних судин. У випадках енурезу, при втраті контролю над м'язами сечового міхура під час кашлю, чхання, фізичних перевантаженнях, знижує частоту скорочень детрузора, допомагає контролювати ситуацію. Затребуваний комплекс для зменшення хворобливих відчуттів при передменструальному синдромі (ПМС), менструальних болях.
 Фармакологічні властивості і дія складових рецептури:
М'ята - основним компонентом ефірної олії м'яти є ментол.  З ментолом пов'язано спазмолітичну, знеболювальну дію, що викликає рефлекторне розширення коронарних судин.  М'ята ефективна для зняття спазмів шлунка і кишечника, при метеоризмі, синдромі подразненого кишечника з функціонально-спастическими явищами, печінковій коліці, судомах, а також як засіб, що ослабляє і усуває головний біль.
Фенхель - містить 27 спазмолитических з'єднань і 16 болезаспокійливих.  Завдяки спазмолітичним властивостями фенхель, сприяє усуненню спазмів кишечника при порушенні його функції, що супроводжується метеоризмом, диспепсією, болями.  Крім того, плоди фенхелю підвищують секрецію травних і панкреатичних залоз, виявляють жовчогінну, діуретичну дію, регулюють моторну функцію кишечника.  Препарати фенхеля заспокоюють нервову систему, мають виразний коронаророзширювальний і периферичний судинорозширювальний ефект.  У фенхеля виражено відхаркувальна дія і здатність покращувати відхаркування.
Ромашка - фармакологічні властивості такі як протизапальні, спазмолітичні, заспокійливі і болезаспокійливі, достовірно доведені медициною.  Комплекс активних речовин ромашки використовується при печінкових і ниркових коліках, метеоризмі, мігрені, невралгіях, болісних менструаціях, головного болю.  Дослідження показують, що спазмолітичну дію флавоноїдів ромашки становить ½ спазмолітичного ефекту папаверину.  Ромашка сприяє розширенню судин головного мозку, забезпечує стійкий знеболюючий і спазмолітичний ефект при метеоризмі.
Корінь шоломниці - флавоноїди байкалін і байкалеін, апігенін, лютеолін, вогонін та інші сполуки активно беруть участь в зниженні підвищеного тиску, надають седативну дію, пригнічуючи проведення збудження в симпатичних гангліях, усуває спазми гладкої мускулатури кишечника, знижують збудливість при функціональних розладах центральної нервової системи, судинних неврозах, мають протисудомну, імуностимулюючу, гепатопротектівну і детоксикаційну дію.
Аніс - лікарські форми анісу проявляють протизапальні, спазмолітичні, відхаркувальні властивості. При захворюваннях органів дихання аніс покращує відхаркування мокротиння, її розрідження, прискорює евакуацію мокротиння і продуктів запалення, має бактерицидну дію.
При шлунково-кишкових розладах знімає спазми шлунку і кишечника, покращує шлункову, печінкову і пакреатіческую секрецію.
Чебрець - у трави висока бактерицидна і антимикотична активність щодо кокової і грибкової патогенної флори, бактеріостатичну дію на грамнегативні мікроорганізми. Препарати чебрецю розпушують запальні нальоти, розріджують і евакуюють мокроту, надають обволікаючу дію. У зв'язку з вмістом флавоноїдів, чебрець усуває спазми шлунково-кишкового тракту. Особливо добре чебрець справляється з метеоризмом, спазмами кишечника на тлі зниження секреції шлунка і його атонії. Покращує відходження газів, усуває болі, нормалізує травлення.
Чистотіл - по спазмолітичній ефекту, виражену болетамуючу і заспокійливу дію схожий з головними алкалоїдами маку, папаверином і морфіном. Крім того, алкалоїд хелидонин проявляє спазмолітичну дію на клітини гладком'язових органів, знижує артеріальний тиск, урежает ритм серця. З огляду на седативний, жовчогінний (холеретики-холецістокінетіческім) і спазмолітичний види дії, чистотіл призначають при спастичних болях в животі, для посилення тонусу і перистальтики кишечника, зменшення реактивності вегетативної нервової системи.
Показання до застосування. 
Рекомендується як загальнозміцнюючий засіб профілактики спастичних станів, а також до раціону харчування при наступних станах та захворюваннях:
- спастичні стани (спазми стравоходу, неврози шлунка і кишечника з болями спастичного характеру);
- спазми жовчо і сечовивідних шляхів;
- ПМС, менструальні болі;
- ниркові, печінкові, кишкові кольки, в тому числі метеоризм;
- епісиндром в комплексній терапії;
- головні болі, мігрень;
- енурез у комплексній терапії;
- урогенітальні розлади, в тому числі нетримання сечі.

Спосіб застосування та дози
По 2 таблетки 2-3 рази на день за 30 хвилин до їди.
Лікувально-профілактичний курс 8-12 тижнів.
При необхідності повторити.
Прийом фітопрепарату не скасовує призначення лікаря.

*  Дані представлені в інформаційних листках достовірно підтверджені літературними джерелами медичних довідників, науково-дослідними даними, результатами рефератів, дисертацій, а також узагальнені відомості сучасного науково - практичного досвіду вивчення і застосування лікарських рослин в медичній практиці
Спазмолек — Антіспазм (90 таблеток по 0,4г)
Написать отзыв
Ольга Петровна 2024-05-06

Понравились эти таблетки тем, что не просто помогают снять спазм, а еще и лечат - воздействуют на саму причину спазма. Понятный состав - все травы знакомы нам с детства. Поэтому закажу без раздумий.

Notice: Undefined variable: pagination in /home/gkymugyd/domains/krv.com.ua/public_html/system/storage/modification/catalog/view/theme/zendtheme/template/product/product.tpl on line 609
Вопрос-ответ

Отправка...
Заказать звонок