Лецитин — Цереброфіт (90 таблеток по 0,4г)

В наличии
139.00грн
Артикул: gr-27
Модель: gr-27

Просмотров: 338

  корекція порушень мозкового кровообігу
Форма випуску: таблетки.
Склад:  квіти арніки гірської, трава череди, таволги; квіти календули, плоди софори, корінь і кореневища валеріани, трава деревію, звіробою; екстракт готу коли, лецитин.
Значення для організму. 
В даний час найважливішою медико-соціальною проблемою є стани порушення мозкового кровообігу. У всіх країнах інсульти, як найтяжчі хвороби нервової системи, катастрофічно «молодіють». Тенденцію до омолодження даної патології пов'язують з несприятливою екологічною обстановкою, стресами, зловживанням алкоголем, курінням.
  Клінічна картина таких захворювань різноманітна і залежить від локалізації, розмірів вогнищ ураження в головному мозку. За даними ВООЗ, понад 60% хворих, які перенесли церебральний інсульт, відчувають функціональні розлади різного ступеня вираженості: порушення руху, координації, мови, інтелекту, пам'яті.
  Постинсультная інвалідизація займає 1 місце серед усіх причин втрати працездатності.
  До початкових проявів порушення кровопостачання мозку є розсіяні мікросимптоми, такі як головний біль, шум у голові, зниження працездатності, порушення сну.
  До причин факторів відносять атеросклероз, артеріальну гіпертензію, вазомоторную дистонію. Крім того, порушення кровотоку може з'явитися внаслідок спазмів судин, з яким пов'язують інфаркти мозку. При частих підйомах артеріального тиску можуть розвиватися зміни в стінках дрібних судин, що живлять глибокі структури головного мозку.
  Щоб підтримати компенсаторні механізми в бойовому стані і не допустити розвиток порушень мозкового кровообігу та їх прогресування, потрібно в якості профілактики використовувати лікарські трави, які здатні усувати головну проблему - слабкі судини.
  Важливе значення в профілактиці порушень мозкового кровообігу мають гіпотензивні трави і протисклеротичні засоби, які здатні усувати причини таких порушень.
  Іншим напрямком профілактики порушень мозкового кровообігу є активація кровообігу, яка забезпечується шляхом використання трав, коригуючих реологічні властивості крові, спрямовані на поліпшення мікроциркуляції.
  Фитокомплекс «Лецитин-Цереброфіт» спрямований на усунення причин, що викликають порушення мозкового кровообігу. Служить відмінним засобом реабілітації та профілактики патологічних змін судин, перешкоджає агрегації тромбоцитів, знижуючи ризик утворення тромбів, позитивно впливає на механізми нормалізації артеріального тиску, реологічних властивостей крові, стабілізує рівень холестерину.
  Компоненти, що входять до складу комплексу, сприяють підвищенню енергетичного потенціалу мозку, поліпшують його активність, харчування клітин і кіслородообеспеченіе мозку, підвищують адаптацію до підвищених розумових навантажень, усувають запаморочення, шум у вухах, головний біль, активізують інтелектуальні і розумові здібності
 Фармакологічні властивості і дія складових рецептури:
 Арніка гірська – цю рослину вчені віднесли до засобів, що поліпшують мозковий кровообіг, за дією прирівнюється до Церебролізину ®. Використовується в формулах як заспокійливий і протиспазматичний засіб. Показана при гіпертонічних кризах, атеросклерозі судин головного мозку, черепно-мозкових травмах, струсах мозку, головних болях і запамороченнях, крововиливів в сітківку.
  Медицина розцінює арніку як судинозміцнюючий засіб, що знижує проникність судин, підвищує затримуючу функцію гистогематических бар'єрів. Рослина знижує рівень холестерину, ефективно при стенокардії. Є своєрідним посттравматичним засобом і має репутацію засоба, що попереджає крововиливи. Добре поєднується з софорою, звіробоєм, таволгою. Доцільна при станах з постійною загрозою інсультів.
 Череда – гарний адаптоген, мобілізує різні захисні механізми, в тому числі детоксикаційні.  Будь-яка мозкова травма є показанням до застосування череди.  Її включають в збори для підготовки до нейрохірургічним операціями і після них.  Як коректор метаболізму, використовується при атеросклерозі, як стимулятор гемопоезу при анеміях.  Володіє вираженими гепатопротективними і імуномодулюючими властивостями, виявляє діуретичну дію. 
 Таволга – надійний судинний засіб, здатний запобігти інфаркту та інсульту.  Саліцилати, що містяться в таволзі, є реальною підтримкою для серця і закупорених судин.  Має високі антиоксидантні властивості, надає антігіпоксантну і стрес-лімітуючу активність при неврозах, ішемічної хвороби мозку, інсультах.  НДІ мозку і людини РАМН використовує таволгу при дисциркуляторній енцефалопатії, гіпертонічної хвороби, інфарктах, інсультах, варикозному розширенні вен.  Її призначають при порушеннях мозкового кровообігу.  За антиоксидантной та антігіпоксантною дією не поступається препаратам гінкго білоба.  Трава таволги гальмує агрегацію тромбоцитів і еритроцитів, регулює тонус судин, підвищує стійкість мозку до гіпоксії.  Нормалізує індекс атерогенності, ліпідний склад крові.
 Календула – має заспокійливу дію на центральну нервову систему, знижує рефлекторну збудливість, надає позитивний інотропний ефект, помірно знижуючи артеріальний тиск.  Клінічна практика підтверджує седативну дію рослини, з подовженням періоду сну, урідшенням і поглибленням дихання.  Високий вміст каротиноїдів і вітамінів в календулі сприяє поліпшенню розумової діяльності. 
 Софора японська - природне джерело рутина.  Ангіопротекторні властивості рослини підтверджені експериментально.  У складі полікомпонентних зборів використовується для зниження проникності судин, при гіпертонічній хворобі, при всіх видах крововиливів, при яких, в наявності підвищена ламкість і проникність капілярів.  Володіє венотоніческими, протиалергічними властивостями, попереджає органічні відкладення на стінках судин, ризик тромбоутворення.
 Валеріана – діючим початком є ​​комплекс біологічно активних речовин коренів і кореневищ - валеопотріатов, валериановой кислоти, які визначають спазмолітичну, седативну, транквилизуючу дію на нервову систему, регулюють серцеву діяльність.  Валеріана зменшує збудливість центральної нервової системи, усуває відчуття напруженості, дратівливості, покращує сон, послаблює головний біль, регулює процеси обміну, знижує схильність до функціональних спазмів судин, проявляє гіпотензивний ефект на будь-яких стадіях гіпертонічної хвороби. 
 Деревій — протизапальні властивості деревію пов'язані з дією ефірного масла, до складу якого входить хамазулен.  Має протиалергічну, кровоспинну, репаративну дію, як коректор метаболізму, показаний при атеросклерозі, цукровому діабеті, гормональних розладах.  Відзначено гастропротектівна, протидіабетична ефективність деревію.
 Звіробій — як природний лікувальний засіб використовується при ангіопатії, гіпертонічній хворобі, атеросклерозі, судомних станах.  Клінічні дослідження встановили м'яку седативну, антидепресантну, анксіолітичну (протитривожна) види дії.
 Екстракт готу кола - «трава пам'яті», покращує кровообіг і пам'ять, мікроциркуляцію, мозковий кровообіг і кіслородообеспеченіе мозку.  Активізує розумові можливості, процеси мислення, заспокоює головний біль.  Стародавні цілителі називали цю рослину «їжею для мозку».
 Лецитин — діючи речовини: фосфоліпіди, холін, інозитол, прискорюють передачу нервового імпульсу в синапсах головного мозку, активують процеси творчої і розумової активності, сприяють формуванню і зберіганню пам'яті, концентрації уваги, попереджають розвиток атеросклерозу, старечого слабоумства, є надійним засобом від наслідків інсульту і  для його профілактики.  Лецитин - сама «розумна» добавка, здатна зміцнити пам'ять і підвищити сприйнятливість до процесів навчання, поліпшити функції мозку, енергетичний потенціал клітин.  Затребуваний організмом при енцефалопатії, інсультах, травмах головного мозку, як засіб що надає нейропротективну дію, сприяє відновленню мозкового кровообігу після ішемії (Aabdallah D.M., Eid Nl., 2004). 
 Показання до застосування.
Рекомендований як загальнозміцнюючий засіб профілактики судинних порушень і атеросклерозу, а також до раціону харчування при наступних станах та захворюваннях:
- порушення мозкового кровообігу;
- невротичні стани;
- порушення когнітивних функцій (процеси навчання, запам'ятовування, мислення);
- підвищені розумові навантаження (учні, студенти, творчі професії, працівники розумової праці, диспетчери і т.п.);
- дисциркуляторна енцефалопатія різної етіології (черепно-мозкові травми, інсульти, похилий вік), що супроводжується зниженням уваги, погіршенням пам'яті, порушенням сну;
- нейросенсорні порушення (запаморочення, шум у вухах, туговухість);
- хвороба Альцгеймера

Спосіб застосування та дози
По 2 таблетки 2-3 рази на день за 30 хвилин до їди.
Лікувально-профілактичний курс 8-12 тижнів.
При необхідності повторити.
Прийом фітопрепарату не скасовує призначення лікаря.

Сполучуваність
при високому ризику гіпертонічної хвороби:
«Омела-Ісцелін» (Б), «Герон-віт судинний» (Т), «Береза» (Б, Т), «Іван-чай» (Т)
для стабілізації роботи нервової системи, зниження ризику прояви неврозів, безсоння:
«Валеріана-Хмель-Формула сну» (Т), «Пустирник - Седасон - Заспокійлива пропис» (Т), «Пустирник» (Б), «Материнка» (Б), «Меліса» (О)
при астенічних станах:
«Кульбаба» (Б, Т), «Глід» (Б, Т), «Герон-віт Активне життя» (Т)
для ліквідації кисневої недостатності:
«Береза» (Б, Т), «Подорожник» (Б), «Материнка» (Б), «Глід» (Б, Т)
для посилення антикоагулянтного ефекту:
«Каштан» (Б), «Герон-віт судинний» (Т), «Таволга» (Т), «Амарант» (О)
антисклеротична корекція:
- гальмують всмоктування холестерину: «Обліпиха» (О), «Кульбаба» (Б, Т), клітковини «Формула очищення», «Актофуд- смак здоров'я», «Ваговий коректор», «Часник» (Б, Т)
- пригнічує синтез холестерину і тригліцеридів: «Подорожник» (Б), «Звіробій» (Б), «Глід» (Б, Т), «Каштан» (Б), «Брусниця» (Т), «Омела - Ісцелін» (Б)
*Т - таблетки, Б - біологічно активна рідина, О - олія.

* Дані представлені в інформаційних листках достовірно підтверджені літературними джерелами медичних довідників, науково-дослідними даними, результатами рефератів, дисертацій, а також узагальнені відомості сучасного науково - практичного досвіду вивчення і застосування лікарських рослин в медичній практиці
Лецитин — Цереброфіт (90 таблеток по 0,4г)
Написать отзыв
Нина 2024-05-05

У меня бывают частые головокружения. Таблетки с гинкго билобой мне не подошли. Попробую эти таблеточки. У них в составе все травы, которые растут здесь у нас. От них толку будет больше, надеюсь.

Ляна 2024-05-05

Уже несколько лет занимаюсь профилактикой нарушения мозгового кровообращения. Люблю новинки. Эти таблетки заказываю впервые. Понравился состав и описание. Раньше уже делала заказ на этом сайте - свечи выписал гинеколог. Товар пришел быстро и без проблем.

Notice: Undefined variable: pagination in /home/gkymugyd/domains/krv.com.ua/public_html/system/storage/modification/catalog/view/theme/zendtheme/template/product/product.tpl on line 609
Вопрос-ответ

Отправка...
Заказать звонок