Лецитин - Печінкова пропис (90 таблеток по 0,4г)

В наличии
125.00грн
Артикул: gr-26
Модель: gr-26

Просмотров: 322

Форма випуску: таблетки.
Склад: лецитин, корінь цикорію, трава чистотілу, квіти цмина піскового, корінь кульбаби, кореневище валеріани, кукурудзяні приймочки, 
 Значення для організму
Щорічно гастроентерологи констатують збільшення функціональних порушень і хронічних захворювань печінки. Актуальність проблеми настільки велика, що вчені всього світу займаються розробками препаратів, які б запобігли токсичному ураженню печінки шкідливими речовинами і відновили б пошкоджені гепатоцити.
Погіршує становище потенційна гепатотоксичность всіх лікарських препаратів, різноманіття патологічних реакцій, що розвиваються в печінці, труднощі і непередбачуваність клінічного перебігу та результатів призначаємой терапії.
Прогностичними факторами більш вираженого гістологічного ураження печінки виступають ожиріння, цукровий діабет II-го типу і гіперліпідемія, які і відносяться до причин розвитку жирової дистрофії. Тяжкість ураження печінки у пацієнтів з ожирінням наростає відповідно до ступеня порушення обміну глюкози і робить істотний вплив на клінічний перебіг патологічних процесів.
Захворювання печінки та цукровий діабет II-го типу міцно пов'язані між собою спільними патогенетичними механізмами такими, як гіперінсулінемія та інсулінорезистентність. Гиперинсулинемия є головним фактором який ініціює розвиток стеатогепатозом при жировій дистрофії, а інсулінорезистентність, як наслідок ураження печінки, визначає вираженість цукрового діабету.
У патогенетичної терапії таких пошкоджень печінки велике значення мають природні гепатопротектори з гіпоглікемічними властивостями.
«Печінкова пропис з лецитином» ставитися до фармакологічної групи гепатопротекторів, що усуває причини жирового гепатозу, розвитку цукрового діабету і ожиріння.
Оригінальна комбінація на основі лецитину, цикорію та інших лікарських трав є безпечною альтернативою лікувальних заходів при захворюваннях печінки, з метою зниження токсичності шкідливих сполук викликаючих її пошкодження.
Унікальна формула, яка об'єднує натуральні компоненти, з вираженим терапевтичним ефектом необхідна всім, хто входить до групи ризику, особам з проблемами печінки, ожирінням, підвищеним вмістом цукру в крові, жінкам, як засіб профілактики гормонозалежних пухлин, а також кожній практично здоровій людині.
Фітопрепарат здатний запобігти руйнуванню гепатоцитів, забезпечити стійкість клітинних мембран, грати ключову роль в профілактиці пошкоджень печінки і захворювань їх супроводжуючих.
Одночасне застосування рослин з лецитином дозволяє домогтися вираженого гепатопротекторного, жовчогінного і спазмолітичного ефектів.
Відмінною особливістю є дія препарату спрямована на поліпшення функції печінки, з розрахунком на підтримку всіх видів обміну, збереження балансу амінокислот, що дозволяє активізувати відновлення пошкоджених токсинами тканин печінки, особливо після застійних і запальних процесів.
Всі складові рецептури, проявляючи ефект «синергізму» (явище взаємного посилення ефективності основного та інших видів дії), перешкоджають накопиченню жирів і жировому переродженню печінки, нормалізують активність ферментів, збільшуючи синтез захисних ліпопротеїдів високої щільності. Крім того, препарат стимулює регенерацію гепатоцитів і зв'язування білірубіну, що особливо важливо для відновлення функцій печінки після інфекційних захворювань, при наявності запальних і дегенеративних процесів.
Фітопрепарат «Печінкова пропис з лецитином» є препаратом вибору при захворюваннях жовчного міхура, покращує його скоротливу-евакуаційну функцію, нормалізує склад жовчі, обмежує запалення при хронічних холециститах, дискінезіях жовчовивідних шляхів (ДЖВШ), перегинах жовчного міхура, наявності паразитарних інвазій.
Комплекс сприятливий для функціонування шлунково-кишкового тракту, оптимізації функції підшлункової залози, нирок, імунної та ендокринної систем.
Фармакологічні властивості і дія складових рецептури:
Лецитин – об'єднує цілий комплекс найважливіших для організму речовин: незамінні фосфоліпіди, поліненасичені жирні кислоти, холін, інозитол, вітаміни групи В. Есенціальні фосфоліпіди є структурною основою клітинних мембран і внутрішньоклітинних утворень, регулюють роботу клітинних механізмів, коригують білковий, жировий і енергетичний обмін в клітинних структурах.
Функціональна роль лецитину для організму виключно велика. Саме за рахунок лецитину через клітинні мембрани забезпечується постійність внутрішнього середовища організму, транспорт іонів, регуляція активності багатьох ферментів, участь в процесі згортання крові і імунологічних реакціях, регенерація тканин, обмін жирів і холестерину, відновлення функцій головного мозку і печінки. Лецитин бере активну участь в засвоєнні жиророзчинних вітамінів, покращує співвідношення ліпопротеїдів високої і низької щільності, попереджає розвиток атеросклерозу. Науково обгрунтована участь лецитину в зниженні маси тіла при ожирінні; захисту печінки від жирової інфільтрації. Лецитиновий комплекс попереджає розвиток дисбактеріозів і запорів, сприяє легкому звільненню організму від шкідливих звичок (куріння, алкоголізм, наркоманія).
Регулярний прийом препаратів на основі лецитину запобігає хронічним, алкогольним та токсичним гепатитам, зменшує ймовірність дегенерації печінкових клітин, аутоімунних цирозів, жировій інфільтрації печінки, заповнює дефіцит есенціальних фосфоліпідів в організмі. Лецитин для печінки - це єдиний шлях її природного захисту і благополуччя.
Цикорій — називають «печінкової травою», що відображає цілющі властивості рослини.  Містить гіркоти, має помірну жовчогінну, гепатопротекторну, гастропротекторну, діуретичну дію, здатний поліпшити функцію печінки, знизити прояви гепатиту при токсичному, інфекційному ураженні.  Інулін, що міститься в коренях, бере участь в зниженні рівня цукру в крові, покращує обмін речовин, підтримує життєдіяльність мікрофлори кишечника, активізує ліпідний обмін, зменшуючи рівень атерогенності холестерину.
Чистотіл – має виражену знеболювальну та жовчогінну дію, ліквідує спазми гладких м'язів внутрішніх органів.  Ефективний, саме в малих дозах, при захворюваннях печінки, жовчного міхура, жовчовивідних шляхів.  Спазмолітичний ефект у чистотілу більш виражений, ніж у папаверину.  Чистотіл в поєднанні з кульбабою і кукурудзяними рильцями здійснює профілактику застою в гепатобіліарної системі, має широкий спектр антимікробної, противогрибковой і антивірусної активності, знімає спазми жовчного міхура, сприяє виходу жовчі, покращує холерез, ліквідуючи застійні явища в печінці.
Безсмертник – має жовчогінну, протизапальну, спазмолітичну, антибактеріальну дію;  підсилює секрецію жовчі, збільшує вміст холатов, знижує рівень білірубіну і холестерину, очищає жовчний міхур від піску та каміння.
Кульбаба – на думку фахівців є найкращим стимулятором для печінки. Як особливий компонент комбінації «Печінкова пропис з лецитином», спрямований на стимуляцію процесів детоксикації та біотрансформації токсичних речовин в печінці. Кульбаба підвищує активність печінки, активізує не лише всі механізми її роботи, а й допомагає налагодити правильний режим жовчівідтоку, знижуючи ризик формування каменів і розвитку жовчнокам'яної хвороби.
Крім того, кульбаба посилює секреторну і моторну діяльність жовчного міхура і кишечника, підвищує жовчовиділення і секрецію травних залоз.
Протисклеротичну дію кульбаби достовірно доведено клінічними дослідженнями. Вона значно знижує рівень холестерину, стимулюючи його окислення в печінці і підсилює виведення в формі жирних кислот, сприяє життєстійкості гепатоцитів.
Валеріана – відноситься до гідрохолеретікам, холеспазмолітікам, покращує травлення, знімає спазми, розширює судини, нормалізує секреторні функції шлунка і підшлункової залози.Використання валеріани при ДЖВШ, причиною якої є зрив нервової регуляції, розширює спектр дії препарату.  Валеріана ефективна в комбінації з іншими жовчогінними засобами, холеретиками і холекинетиками, її вводять в рецептуру для посилення терапевтичного ефекту, як засіб що полегшує виведення жовчі і попереджає утворення каменів.
Кукурудзяні рильця – істинний холеретік з вираженою жовчогінною дією.  Покращують функцію печінки, підвищують секрецію і концентрацію холатов в жовчі, знижують її в'язкість і відносну щільність.  Поєднання холеретичної і холекинетичної дії використовується в терапевта захворювань жовчного міхура при холангіті, гепатитах з затримкою жовчовиділення.  Стовпчики з рильцями підвищують діурез, сприяють виведенню піску, каменів з жовчовивідних шляхів, жовчного міхура, перешкоджають відкладенню каменів у нирках і сечовому міхурі.
 Показання до застосування.
Рекомендується як загальнозміцнюючий засіб дієтичної корекції і профілактики порушень функції печінки і жовчного міхура, а також до раціону харчування при наступних станах та захворюваннях:
- хронічні гепатити; алкогольні гепатити;
- цироз печінки в комплексному лікуванні;
- жирова дистрофія печінки (жировий гепатоз) різної етіології;
- токсичні ураження печінки (медпрепаратами, хімічними речовинами, алкоголем);
- панкреатит;
- порушення функцій печінки на тлі інших соматичних захворювань (цукровий діабет, ожиріння, паразитарні інвазії);
- холецистити, в тому числі калькульозний, ДЖВШ, жовчно-кам'яна хвороба, в комплексній терапії;
- токсикози вагітних;
- профілактика рецидивів утворення жовчних каменів;
- псоріаз, в комплексному лікуванні;
- інтоксикації (лікарські, наркотичні, алкогольні);
- тривалі порушення обмінних процесів;
- для поліпшення стану шкіри і волосся.

Спосіб застосування та дози
По 2 таблетки 2-3 рази на день за 30 хвилин до їди.
Лікувально-профілактичний курс 8-12 тижнів.
При необхідності повторити.
Прийом фітопрепарату не скасовує призначення лікаря.

*  Дані представлені в інформаційних листках достовірно підтверджені літературними джерелами медичних довідників, науково-дослідними даними, результатами рефератів, дисертацій, а також узагальнені відомості сучасного науково - практичного досвіду вивчення і застосування лікарських рослин в медичній практиці
Лецитин - Печінкова пропис (90 таблеток по 0,4г)
Написать отзыв
Мария 2024-05-06

В одной таблетке собрано много полезных трав. Состав получается полностью натуральный. Таблетки принимать удобнее, чем отвары. Только схема немного неудобная - за полчаса до еды.

Константин 2024-05-06

Заболевания печени очень коварны тем, что нет боли. Печень практически не болит . Вот зуб, например, сразу дает о себе знать. И ты вынужден идти к врачу. Поэтому очень важно поддерживать печень. И эти таблетки - хороший вариант.

Notice: Undefined variable: pagination in /home/gkymugyd/domains/krv.com.ua/public_html/system/storage/modification/catalog/view/theme/zendtheme/template/product/product.tpl on line 609
Вопрос-ответ

Отправка...
Заказать звонок