Чага – березовий гриб(Fungus betulinus) (90 таблеток по 0,4г)

В наличии
116.00грн
Артикул: gr-154
Модель: gr-154

Просмотров: 298

Форма випуску: таблетки.
Склад: тіло березового гриба (чага).
Значення для організму
У березового гриба (чаги) своя історія, датується вона 1858 роком, коли його випробували в клініці Московського університету і отримали позитивні результати у хворих на рак.
Завдяки складному біохімічному комплексу, чага була включена, як активне лікарський засіб, в терапію багатьох захворювань. Наукова медицина використовує чагу з 1955 року при гастритах зі зниженою кислотністю шлункового соку, як загальнозміцнюючий при пухлинних захворюваннях, для стримування утворення метастазів при злоякісних пухлинах.
Антиметастатичну, противорецидивну дію чаги обумовлено змістом пігментного комплексу, суми кислот і полісахаридів (Ю.А. Захаров, 2000 р.). Наступні експериментальні і клінічні випробування вітчизняних, зарубіжних вчених і клініцистів свідчать про підвищення антибластичної активності препаратами чаги.
Медична практика підтверджує, що чага покращує самопочуття, зменшує больовий поріг, стримує розвиток пухлини на ранніх стадіях хвороби. Краще за все піддаються терапії березовим грибом пухлини тих органів, які добре забезпечені кровоносними судинами. Спираючись на багаторічні спостереження, Я.П. Пилипчук та Г.М. Федосєєва (2006р) рекомендують більш широко використовувати чагу в профілактиці злоякісних новоутворень.
У теперішній час встановлено загальнозміцнюючі, тонізуючі властивості препаратів чаги. Вони достовірно підвищують окислювально-відновні процеси в тканинах, усувають загострення і нормалізують кислотно і ферментоутворюючій функції шлунка і 12 палої кишки (Польова М.А., 2005р). Відзначено також високі терапевтичні можливості чаги в лікуванні різних форм псоріазу, екземи, гастриту, виразкової хвороби шлунка і 12 палої кишки, цукрового діабету, простудних і вірусних захворювань, запальних гінекологічних патологій з наявністю ерозивних процесів.
Чагу високо цінують в гастроентерології. Вона здатна швидко і ефективно послаблювати біль, нормалізувати функції травлення, обмежувати вогнища запалення, прискорювати загоєння ерозій і виразок, ушкоджень слизової оболонки, підвищувати захисні властивості слизових, в тому числі шлунка. Органічні кислоти, що входять до складу гриба, сприяють нормалізації кислотності, проявляють антибактеріальну активність. Завдяки багатому мінеральному складу, особливо високої концентрації калію, кремнію, цинку, міді, марганцю, чага позитивно впливає на обмінні процеси.
В березовому грибі виявлений, як і у всіх вищих лікарських грибах, меланін, який бере участь в обмінних процесах, має протизапальну дію, відновлювальний ефект і антиоксидантну активність. До того ж, меланін чаги бере участь в процесах репарації ДНК (відновлення хімічних ушкоджень), функціонуванні дихальної ланцюга, забезпечує захист організму від екстремальних умов, впливу канцерогенів і мутагенів. Чага необхідна для літніх, як засіб попередження порушень фізіологічних процесів.
Адаптогенів активність березового гриба доведена В.Ф. Рудаковим (1973р). Біоактивні речовини чаги залежать від дози, вони надають біостимулюючу дію на організм, підвищують реактивність і підсилюють його опірність тільки в малих дозах.
Антиоксидантні властивості гриба вивчені Б.А. Айнабековой (2001р) і підтверджені клінічної апробацією у хворих на пневмонію і артеріальною гіпертензією.
Чага, в терапевтичних дозах, надає тонізуючу дію на вегетативний відділ центральної нервової системи, що регулює серцево-судинну і дихальну систему. Під впливом чаги підвищується скорочувальна здатність міокарда і відновлюється робота серця і дихальний ритм.
Березовий гриб показує високу терапевтичну ефективність щодо хронічних захворювань, особливо, нейрогенной етіології. Застосування чаги покращує стан хворих, нормалізує функціональні показники, зменшує больові синдроми, знижує ризик розвитку поліпозу шлунка, що виникає на тлі гастриту.
Багатовіковий досвід традиційної медицини Сходу і Заходу свідчить, що рослинні засоби на основі чаги мають велике значення в профілактиці онкозахворювань. В останні роки препарати березового гриба, розроблені в ДУ РОНЦ ім. М.М. Блохіна (інститут онкології), з успіхом застосовуються для підвищення захисних сил, а також для корекції вторинних імунодефіцитних станів. Оцінюючи результати застосування чаги в комплексній терапії злоякісних новоутворень, Н.І. Даніков (1996р) відзначає вираженість і стійкість її позитивних ефектів, які, звичайно, залежать від початкового стану хворого і тривалості лікування.
У неоперабельних випадках чага надає двофазну дію. Перша фаза настає порівняно швидко, протягом 1-4 тижнів, веде до виразно поліпшення самопочуття і стану. Друга фаза проявляється через 1,5 - 2 роки і виражається в більш уповільненому зростанні пухлини та зменшенні схильності до метастазування. Захворювання, при тривалому застосуванні препаратів з чаги, протікає з менш швидким розвитком виснаження і ракової інтоксикації, з ослабленням або повним усуненням больового синдрому. Крім того, медична практика показує, прийом препаратів чаги достовірно подовжує життя онкохворих.
Цікаві дані, які заслуговують на увагу, були отримані при використанні березового гриба для подолання синдрому відвикання у «злісних курців», а також у комплексній терапії цукрового діабету II типу. Чага послаблює абстинентний синдром і покращує якість життя хворих на цукровий діабет.
Гриб добре комбінується з цілим рядом інших рослин, в комплексі з якими посилюється його лікувальний ефект і цілеспрямований вплив на ті чи інші органи, функції яких порушені в результаті захворювань.
Показання до застосування.
Рекомендується як загальнозміцнюючий, симптоматичний засіб дієтичної корекції пухлинних захворювань, а також до раціону харчування при наступних станах та захворюваннях:
- хронічні гастрити, в тому числі гіпоацидний, антацидний, виразкова хвороба шлунка та 12палой кишки, дискінезія шлунково-кишкового тракту, з переважанням атонії, коліт з явищами атонії; поліпоз шлунка і кишечника;
- псоріаз (в комплексній терапії);
- захворювання печінки і жовчовивідних шляхів, ДЖВШ за гіпотонічним типом;
- цукровий діабет в комплексній терапії;
- злоякісні утворення різної локалізації (неоперабельні випадки - форми раку, що не піддаються хірургічному лікуванню (рак шлунка, кишечника, підшлункової залози, печінки, стравоходу, легенів, при локалізації пухлин в кістках, мозку, підшкірній клітковині).

Спосіб застосування та дози
По 2 таблетки 2-3 рази на день за 30 хвилин до їди.
Лікувально-профілактичний курс 8-12 тижнів.
При необхідності повторити.
Прийом фітопрепарату не скасовує призначення лікаря.

*  Дані представлені в інформаційних листках достовірно підтверджені літературними джерелами медичних довідників, науково-дослідними даними, результатами рефератів, дисертацій, а також узагальнені відомості сучасного науково - практичного досвіду вивчення і застосування лікарських рослин в медичній практиці
Чага – березовий гриб(Fungus betulinus) (90 таблеток по 0,4г)
Написать отзыв
Олеся 2024-05-02

Добре, що знайшла чагу у пігулках. Я працюю цілодобово, тому немає можливості заварювати трави. А чагу приймаю дуже давно, мені треба пити курсами. Тепер немає жодних проблем – беру таблетки із собою на роботу.

Владимир 2024-05-02

Чагу знаю давно. Принимал во всех видах. Понравились эти таблеточки. Меня часто не устраивал именно помол - то куски крупные, то прямо пыль какая-то. А в таблетках оказалось удобнее - не нужно много возиться. Выпил - и все. Надеюсь, что там действительно только чага безо всяких добавок!

Notice: Undefined variable: pagination in /home/gkymugyd/domains/krv.com.ua/public_html/system/storage/modification/catalog/view/theme/zendtheme/template/product/product.tpl on line 609
Вопрос-ответ

Отправка...
Заказать звонок