Фенугрек. Пажитник сенний. Шамбала здоровья (Trigonella foenum – graecum) (90 таблеток по 0,4г)

В наличии
117.00грн
Артикул: gr-57
Модель: gr-57

Просмотров: 325

Форма випуску: таблетки
Склад: насіння гуньби сінной.
Значення для організму. 
Пажитник відомий під містичними іменами «Шамбала», «фенугрек», «хельба», «ліки від 100 хвороб». Є вихідною сировиною для «Жовтого чаю».
Англійський вчений Клебер оцінив значимість «Фенугрек»: «Якщо всі ліки покласти на одну чашу терезів, а на іншу« Фенугрек », то ваги уравновесятся».
Фенугрек використовується в їжу як пряність, а багатий хімічний склад визначає його цілющі для організму властивості.
Спектр медичного застосування в різних країнах дуже широкий. Фенугрек сприяє підвищенню імунітету, має загальнозміцнювальну, тонізуючу дію. Особливо корисний для ослаблених і видужуючих після хвороби людей, при захворюваннях нервової, дихальної та репродуктивної системи.
Європейське наукове товариство з фітотерапії включило пажитник до переліку засобів що надають терапевтичний ефект при цукровому діабеті, підвищеному рівні холестерину, захворюваннях викликаних окислювальним стресом, як антиоксидантного засобу.
Комісія з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів в Німеччині, FDA в США визнають корисні властивості і рекомендують використовувати його в медичних цілях для поліпшення кровообігу, як противосклеротическое, послаблюючий засіб.
Вітчизняна медицина визнає Фенугрек і використовує його виражені протизапальні, відхаркувальні, жарознижуючі, сечогінні властивості, здатність знижувати рівень холестерину і глюкози в крові. До того ж, Фенугрек сприяє активізації процесів жовчовиділення і жовчетворення, перешкоджає застою жовчі, жирової дистрофії, покращує метаболізм у печінці, підвищує секрецію і моторну функцію шлунка, кишечника, підшлункової залози; пригнічує життєдіяльність патогенної флори, надає антипаразитарні дію.
Як засіб від шлункових спазмів, що викликаються прийомом незвичної їжі, препарати фенугрека незамінні у відрядженнях, подорожах.
У США, Китаї цінується, як відомий природний засіб, для стимуляції потенції, підтримки і нарощування м'язової маси (анаболічний ефект).
Насіння фенугрека призначають для зміцнення жіночого організму і терапії захворювань жіночої статевої сфери. Фенугрек є головним компонентом знаменитих трав'яних ліків Л.Пінкхем, відомих природних засобів Європі від менструального дискомфорту. Необхідний він жіночому організму для відновлення після пологів, стимуляції пролактину, для збільшення вироблення молока у годуючих матерів, підтримки пружності і збільшення грудей. Насіння Фенугрек містять стероїдні сапоніни, діосгенін, які по ефективності прирівнюються до дії жіночого статевого гормону, викликають наступ менструації, полегшують хворобливі стани при місячних і родові сутички.

Показання до застосування
Рекомендований як загальнозміцнюючий, тонізуючий засіб, нормалізації вуглеводного і ліпідного обміну, а також до раціону харчування при наступних станах та захворюваннях:
- захворювання органів дихання (ГРЗ, ГРВІ, бронхіти, синусити);
- атеросклероз, артеріальна гіпертензія;
- гастрит, виразкова хвороба шлунка та дванадцятипалої кишки, гастроентерит;
- метеоризм, закрепи;
- жировий гепатоз, холецистит, жовчокам'яна хвороба;
- інфекційні захворювання нирок, сечового міхура, сечокам'яна хвороба;
- захворювання суглобів (подагра, артрит, остеохондроз, остеомієліт);
- ожиріння, цукровий діабет - ІІ типу, «старечий» цукровий діабет;
- в комплексній терапії міом, мастопатії, жіночого безпліддя, ендометріозу, полікістозу яєчників;
- в комплексній терапії при порушеннях менструального циклу;
- для відновлення організму в післяпологовий період;
- як засіб для підвищення лактації та збільшення грудей;
- для підвищення тонусу життя і потенції.

Спосіб застосування та дози
По 2 таблетки 2-3 рази на день за 30 хвилин до їди.
Лікувально-профілактичний курс 8-12 тижнів.
При необхідності повторити.
Прийом фітопрепарату не скасовує призначення лікаря.

*  Дані представлені в інформаційних листках достовірно підтверджені літературними джерелами медичних довідників, науково-дослідними даними, результатами рефератів, дисертацій, а також узагальнені відомості сучасного науково - практичного досвіду вивчення і застосування лікарських рослин в медичній практиці
Фенугрек. Пажитник сенний. Шамбала здоровья (Trigonella foenum – graecum) (90 таблеток по 0,4г)
Написать отзыв
Нина 2024-05-02

Заказ делали на этом сайте. Вместе с таблетками выбрали еще крем от боли в позвоночнике и гель от варикоза. Доставили Укрпочтой на третий день. Быстро, недорого и удобно.

Руслан 2024-05-02

Мы любим травы и верим в их силу. Надеемся, что травы в виде таблеток не будут хуже по качеству, чем натуральные.

Notice: Undefined variable: pagination in /home/gkymugyd/domains/krv.com.ua/public_html/system/storage/modification/catalog/view/theme/zendtheme/template/product/product.tpl on line 609
Вопрос-ответ

Отправка...
Заказать звонок