Живокіст (Окопник), (Sumphytum officinale) (90 таблеток по 0,4г)

В наличии
113.00грн
Артикул: gr-47
Модель: gr-47

Просмотров: 329

Форма випуску: таблетки
Склад:  корінь живокісту.
Значення для організму. 
Популярність рослини прийшла з минулих століть, латинська назва походить від грецького symphyein - «зрощені» і вказує на здатність коренів прискорювати загоєння кісткових переломів.
У сучасній медицині Німеччини живокіст рекомендований при захворюваннях шлунково-кишкового тракту: ентероколіті, хронічному коліті, виразковій хворобі. Найціннішими фармакологічними властивостями живокосту є ранозагоювальний і протизапальний ефекти, що обумовлює процеси регенерації в тканинах. Живокіст покращує відновлення тканин при травматичних ушкодженнях; в основі його противоязвенного дії лежить стимуляція регенеративних процесів.
Дані дисертації 2002 р підтверджують властивості і механізми дії живокосту, як прямого антикоагулянту. Активні сполуки глікопептідних природи обмежують процес коагуляційного перетворення фібриногену, шляхом його взаємодії з мономірним фибрином і полімерами ранньому ступені зрілості, за рахунок електростатичних зв'язків.
Дослідження проведені німецькою фармацевтичною фірмою підтвердили терапевтичний ефект пов'язаний із зменшенням запалення, болю в спокої і русі, ранкової скутості при артритах, артрозах. Крім того, живокіст сприяє зниженню дозування протизапальних фармакологічних засобів, що послаблює наслідки побічної дії хімії на організм. Живокіст незамінний не тільки при переломах кісток, але і при остеомієліті, запаленні окістя, розтягнення зв'язок, при вивихах.
Препарати живокосту мають протизапальний, протимікробний, обволікуючий, в'язкий ефект. За своєю протиревматичною дією живокосту немає рівних. Завдяки вмісту аллантоіну, живокіст стимулює регенерацію клітин гіалінового хряща, що вистилає внутрішню поверхню суглобів, прискорює утворення кісткового каллюса, сприяючи швидкій регенерації пошкоджень і відновлення тканин.
Біологічно активні речовини живокосту сприяють зниженню артеріального тиску, підвищення тонусу і посилення скорочення мускулатури кишечника і матки. Позитивна дія коренів проявляється зниженням болю в шлунку і кишечнику, поліпшенням травлення, посиленням епітелізації, ураженої запальним процесом слизової оболонки. Подібний процес відбувається при захворюваннях верхніх дихальних шляхів, поліпшується відхаркування мокротиння, відновлюється функція епітелію.
Живокіст має антибактеріальну, антивірусну активність, в тому числі інгібуючу дію на вірус герпесу. При злоякісних пухлинах, папилломатозе сечового міхура живокіст доповнює комплексну терапію.
Клінічні дослідження показують, що живокіст відноситься до рослин здатним блокувати секрецію тиреотропного гормону у відповідь на тиреотропний релізинг-гормон гіпоталамуса, що забезпечує протипухлинний ефект при доброякісних вузлах в щитовидній залозі (як засіб супресивної терапії)

 Показання до застосування 
Рекомендується для профілактики захворювань опорно-рухового апарату, а також до раціону харчування при наступних станах та захворюваннях:
- переломи, забої, розтягнення зв'язок, вивихи;
- остеомієліт;
- артрити, артрози; ранкова скутість;
- ревматичні ураження суглобів;
- запальні захворювання шлунка і кишечника;
- захворювання верхніх дихальних шляхів;
- катари, хронічні бронхіти;
- бактеріальні, вірусні інфекції, в тому числі вірус герпесу;
- вузлові утворення в щитовидній залозі;
- злоякісні пухлини, в тому числі пухлини передміхурової залози;
- папіломатоз сечового міхура (в комплексній терапії).

Спосіб застосування та дози
По 2 таблетки 2-3 рази на день за 30 хвилин до їди.
Лікувально-профілактичний курс 8-12 тижнів.
При необхідності повторити.
Прийом фітопрепарату не скасовує призначення лікаря.

*  Дані представлені в інформаційних листках достовірно підтверджені літературними джерелами медичних довідників, науково-дослідними даними, результатами рефератів, дисертацій, а також узагальнені відомості сучасного науково - практичного досвіду вивчення і застосування лікарських рослин в медичній практиці
Живокіст (Окопник), (Sumphytum officinale) (90 таблеток по 0,4г)
Написать отзыв

Нет отзывов об этом товаре.

Вопрос-ответ

Отправка...
Заказать звонок