Тонзінормін - Для зниження артеріального тиску (90 таблеток по 0,4г)

В наличии
117.00грн
Артикул: gr-142
Модель: gr-142

Просмотров: 348

Форма випуску: таблетки.
Склад: корінь шоломниці, трава пустирника, хвоща, багно звичайного;  лист омели білої, головки конюшини, квіти нагідків, лист м'яти.
Значення для організму
Артеріальна гіпертензія є глобальною і найбільш поширеною серцево-судинної проблемою, небезпечна ускладненнями - і в першу чергу мозковим інсультом, інфарктом міокарда.
Причинами прояви гіпертонічної хвороби може служити спадково - сімейний фактор, нервова перенапряженность, стресові навантаження, ниркові, ендокринні, гемодинамічні порушення.
В даний час зібрано доказову базу що підтверджує ефективне лікування артеріальної гіпертензії цілеспрямованими травами, дозволяє знизити артеріальний тиск і істотно поліпшити прогноз захворювання, зокрема зменшити смертність і ймовірність ускладнень.
Рослинний препарат «Тонзінормін» є засобом дієтичної корекції та реабілітації хворих з артеріальною гіпертензією; володіє гіпотензивними, седативними, судинорозширювальними, гіпохолестеринемічними властивостями; складові формули покращують коронарний і мозковий кровообіг, регулюють гемодинаміку, збільшують нирковий кровообіг, зміцнюють судинну стінку, помірно розширюють судини, нормалізують функцію нервової системи, відновлюють сон і працездатність. Широкий спектр фармакологічних ефектів формули дозволяє використовувати фітопрепарат на всіх стадіях гіпертонічної хвороби, особливо він ефективний при початкових проявах клінічних симптомів, в тому числі при вегето-судинної дистонії за гіпертонічним типом.
«Тонзінормін», завдяки синергізму, входячих до складу добре вивчених рослин, бере участь в мобілізації нейроендокринних механізмів ауторегуляції скорочувального гладко-м'язового апарату артеріол, підключає захисні функції, підвищує опірність організму до дісрегулірующіх, провокуючих впливів, знижує агресію факторів ризику, попереджає порушення процесів саморегуляції артеріального тиску.

Фармакологічні властивості і дія складових рецептури:
Шоломниця байкальська - має виражену гіпотензивну дію, аналогічно пустирнику, але активніше, заспокоює центральну нервову систему;  основним механізмом депресорного ефекту є судинорозширювальна дія, що виявляється при підвищеному тонусі судин;  коріння шоломниці ефективні при гіпертонічній хворобі I і II стадії, серцево-судинних неврозах, вони достовірно усувають суб'єктивні симптоми захворювання (головний біль, шум у вухах, больові відчуття в області серця);  флавоноїди байкалін і пірокатехін пригнічують проведення збудження в симпатичних гангліях, виявляють седативну, судинорозширювальну, спазмолітичну дію, перешкоджають «застійному» емоційного збудження в корі головного мозку, запобігають стійкому порушенню механізмів саморегуляції артеріального тиску (Julius S. 1991)..
Пустирник – відноситься до рослин з помірною седативною дією, покращує коронарний кровотік, має гіпотензивний, спазмолітичний ефект, уповільнює частоту серцевих скорочень;  надає сприятливу дію на вуглеводний і жировий обмін, знижує рівень холестерину і загальних ліпідів, нормалізує показники ліпідного обміну;  має широкий діапазон показань при гіпертонічній хворобі, кардіоневрозі, кардіосклероз, підвищеній нервовій збудливості.
Хвощ польовий - має кровоспинну, дезінтоксикаційну, сечогінну та протизапальну дію;  наявність в траві водорозчинних кремнієвих кислот, сприяє зміцненню стінок кровоносних судин, усунення застійних явищ при недостатності кровообігу;  хвощ призначають при атеросклерозі судин серця і головного мозку, підвищеному артеріальному і внутрішньочерепного тиску як сечогінний і гіпохолестеринемічний засіб.. 
Багно - у формулі для зниження тиску використовується як антиадренергічний засіб, в якості природного β-адреноблокатора, перешкоджає взаємодії медіатора з адренорецепторами «В», без порушення процесу утворення медіатора і виділення його з нервових закінчень;  при гіпертонічній хворобі активізує бета-адренергічну іннервацію, крім того, як адренолітики, перешкоджає взаємодії медіатора з адренорецепторами «А» і «В», роздратування яких підвищує тиск;  показаний при підвищеному внутрішньочерепному тиску, гіпертонії..
Омела біла - похідні олеанолової і урсоловой кислот достовірно пригнічують судиноруховий центр довгастого мозку, надаючи гіпотензивну, седативну, кардіотонічну дію;  фармакологічні та клінічні дослідження омели підтверджують її можливості запускати механізми нормалізації артеріального, внутрішньочерепного, внутрішньоочного тиску, а також послаблювати судоми;  в медичній практиці омелу призначають при гіпертонії I і II ступеня.
Конюшина лугова - нормалізує показники ліпідного обміну, сприяє перерозподілу холестерину з фракції ЛПНЩ до фракції ЛПВЩ, знижує переоксидацію ліпідів і проникність артеріальної стінки, стримує проникнення атерогенних ліпопротеїдів у стінку аорти і накопичення в ній холестерину, має судинорозширювальну, спазмолітичну дію, бере участь в процесах очищення лімфи  і судин, ефективна при внутрішньочерепному тиску, артеріальної гіпертензії на тлі клімаксу..
Календула - має загальнозміцнювальну, протиатеросклерозну, антикоагулянтну, седативну, сечогінну, гіпотензивну, спазмолітичну дію; покращує периферичний кровообіг, секреторну і видільну функцію печінки, склад жовчі, має виразну кардіотонічну дію. Нормалізує ритм серцевих скорочень, сприяє нормалізації тиску.
М'ята перцева - надійне природний засіб усунення нервового напруження, розладів сну; як рослина володіюча коронаророзширювальною, спазмолітичною дією в медичній практиці використовується при ішемічній хворобі серця, гіпертонії, стенокардії; вона покращує капілярний кровообіг, попереджає порушення функцій нервової системи, пов'язані зі стресами, модулює настрій, активізує процеси запам'ятовування, заспокоює головний біль.

Показання до застосування.
Рекомендується як загальнозміцнюючий засіб профілактики артеріальної гіпертензії, а також до раціону харчування при наступних станах та захворюваннях:
- гіпертонічна хвороба I і II ступеня в комплексному лікуванні;
- артеріальна гіпертензія у початковій стадії;
- вегето-судинна дистонія за гіпертонічним типом;
- порушення мозкового кровообігу; передінсультному, постінсультному стану;
- метаболічний синдром що супроводжується ожирінням, гіпертонією;
- клімактеричний синдром з явищами артеріальної гіпертензії;
- підвищення тиску на тлі стресів, емоційних сплесків, життєвих драм;
- в комплексній терапії внутрішньочерепного підвищеного тиску;
- похилий вік; спадковий фактор.

Спосіб застосування та дози
По 2 таблетки 2-3 рази на день за 30 хвилин до їди.
Лікувально-профілактичний курс 8-12 тижнів.
При необхідності повторити.
Прийом фітопрепарату не скасовує призначення лікаря.

*  Дані представлені в інформаційних листках достовірно підтверджені літературними джерелами медичних довідників, науково-дослідними даними, результатами рефератів, дисертацій, а також узагальнені відомості сучасного науково - практичного досвіду вивчення і застосування лікарських рослин в медичній практиці
Тонзінормін - Для зниження артеріального тиску (90 таблеток по 0,4г)
Написать отзыв
Зінаїда Степанівна 2024-05-06

Вирішила замовити ці пігулки. З віком тиск стає вищим. Поки що не критично. Добре, якщо за допомогою цих пігулок вдасться утримати тиск на середніх показниках. Не підключаючи сильні препарати.

Владислав 2024-05-06

Посоветовал эти таблетки мой семейный врач. Проблем с давлением особых не было. Скорее, для профилактики. В аптеках не нашли. Заказали на сайте. И еще присмотрели себе здесь несколько позиций. Забрали на Новой почте через день. Сайт рекомендую.

Сергей Петрович 2024-05-06

Хорошие травы в составе этих таблеток. Просто принимать их нужно долго, ведь у трав накопительный эффект. И если высокое давление у человека - сбить его срочно придется лекарствами. А такие травяные таблетки хороши для профилактики и в комплексном лечении.

Notice: Undefined variable: pagination in /home/gkymugyd/domains/krv.com.ua/public_html/system/storage/modification/catalog/view/theme/zendtheme/template/product/product.tpl on line 609
Вопрос-ответ

Отправка...
Заказать звонок